Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Niektorí ľudia hovoria „milujem ťa“ každý deň, iní s ťažkosťami prejavujú svoje city. Prečo? No, niekedy je pre ľudí ťažké pripustiť si, že sú zraniteľní, alebo sú vo vzťahu už dlhší čas a začali sa navzájom brať ako samozrejmosť. Ak sa chystáte povedať „Milujem ťa“ úplne prvýkrát, možno vám to bude pripadať trochu nervy ničiace, preto sme nižšie uviedli niekoľko rád, ktoré vám pomôžu.

Špeciálne vyjadrenie „Milujem ťa“

Možno ste spolu navždy a povedali ste to už miliónkrát alebo ste spolu tak dlho, že to v dnešnej dobe hovoríte len zriedka. Myslíme si, že je to škoda, pretože je obzvlášť dôležité zostať v spojení, keď ste spolu už dlho. Môže byť až príliš ľahké začať sa navzájom brať ako samozrejmosť a zaseknúť sa v rutine, ak už viac nevyjadrujete, akí ste šťastní, že ste spolu. Stanovte preto ako prioritu vzájomné úsilie, nielen tým, že poviete „Milujem ťa“, ale aj činmi. Uvarte svojmu partnerovi chutné jedlo, objednajte si romantický víkend alebo si urobte príjemný piknik v parku; nech robíte čokoľvek, venujte si čas navzájom!

Vyjadrenie „Milujem ťa“ úplne prvýkrát

Čo robiť, ak máte v úmysle povedať niekomu, že ho milujete, vôbec prvýkrát? Pri tom je pravdepodobné, že druhá osoba nebude reagovať tak, ako by ste chceli. Znamená to, že by ste to nemali povedať? To si nemyslíme, nie! Pretože nie je len krásne počuť, že niekomu na vás záleží, je tiež skvelé zdieľať svoje pocity. A ak tá druhá osoba nie je do vás zamilovaná, je oveľa lepšie zistiť to skôr ako neskôr. Bude to bolieť, ale aspoň viete, na čom ste. Dúfame však, že tá druhá osoba vás bude milovať rovnako ako vy ju. Vaše slová ju môžu zaskočiť, takže ak je na chvíľu ticho, netrápte sa; dajte jej trochu času.

Kedy je ten správny čas povedať „Milujem ťa“

Veľmi častou otázkou je, kedy je ten správny čas prejaviť svoju lásku. Bohužiaľ to nie je univerzálna odpoveď na všetky typy otázok a líši sa pre každú osobu a (potenciálny) pár. Nie každý je pripravený za 3 mesiace alebo 6 mesiacov. Možno vy a váš partner budete vedieť, že sa navzájom milujete v priebehu niekoľkých týždňov alebo dokonca dní. Máme niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu určiť správny okamih, najmä ak nie ste spolu veľmi dlho:

  1. Milujete spoločné trávenie času
  2. Radi trávite spoločný čas v reálnom živote aj digitálne
  3. Druhá osoba je tu pre vás, keď ju potrebujete
  4. Druhá osoba venuje pozornosť vašim potrebám
  5. Keď ste spolu, môžete si navzájom vidieť radosť v očiach
  6. Strávili ste spolu nejaký dlhší čas a obaja sa na to dívate spätne s láskou
  7. Máte pocit, že tá druhá osoba to s vami myslí rovnako vážne ako vy s ňou

Vytvorenie správnej atmosféry

Ak plánujete po prvýkrát povedať „Milujem ťa“ alebo chcete osobe, s ktorou ste v dlhoročnom partnerstve, pripomenúť, že ju stále milujte, vyberte na to správnu atmosféru.Vezmite ju na romantické jedlo alebo ešte lepšie; uvarte jej chutnú večeru. Vezmite ju na romantickú prechádzku alebo na piknik do parku. Nech sa už rozhodnete pre čokoľvek, uistite sa, že existuje miesto, kde si môžete navzájom venovať pozornosť, aby ste vedeli, že vás váš partner bude počuť, keď mu poviete, čo cítite.

Alternatívy pre „Milujem ťa“:

Ak ste do nejakej osoby zbláznení, ale nie ste celkom pripravení povedať, že ju milujete, vyskúšajte tieto zábavné alternatívne možnosti:

- Vážne sa mi páčiš
- Rád s tebou trávim čas
- Som veľmi šťastný, že som s tebou
- Som do teba zbláznený (ná)
- Myslím, že si moja najmilšia osoba
- Myslím, že si najlepší (šia)
- Som veľmi rád, že ťa poznám
- Si môj obľúbený (ná)
- Som s tebou rád
- Som za teba vďačný (ná)
- Veľmi mi na tebe záleží

Vyjadrenie „Milujem ťa“ originálnym spôsobom

Ak ste pripravení povedať „Milujem ťa“ po prvýkrát alebo ak chcete ozvláštniť to, čo opakujete mnohokrát, pozrite si nižšie naše originálne nápady. A nebojte sa; Ak ešte nie ste pripravení povedať mu (jej), že ho (ju) milujete, pridajte svoju vlastnú správu. Ako povedať milujem Ťa: Každý z týchto spôsobov možno použiť aj na vyjadrenie inných pocitov!

Puzzle

Puzzle

Magický hrnček s fotografiou

Magický hrnček s fotografiou

Drevené pohľadnice

Drevené pohľadnice

Čokoládové bonbóny

Čokoládové bonbóny

Tip č. 1: Romantické puzzle

Jedným z najoriginálnejších a najzábavnejších spôsobov, ako povedať „Milujem ťa“, je povedať to prostredníctvom puzzle. Môžete to urobiť pekne a ľahko pomocou 120-dielneho puzzle alebo ho (ju) vyzvať pomocou 1000-dielneho puzzle. Nahrajte svoju obľúbenú fotografiu a pridajte osobnú správu. Nechajte svoju milovanú osobu zložiť puzzle bez ukážky konečného výsledku, takže výsledok bude prekvapením. Môžete puzzle dokonca dokončiť spolu, čo je skvelý spôsob, ako spolu kvalitne stráviť viac času. Ak hľadáte originálny spôsob, ako povedať chlapovi, že ho milujete, odporučili by sme puzzle! ovekom

Skvelým darčekom pre ňu je zábavný prispôsobený hrnček s vašou obľúbenou fotografiou a textom „Milujem ťa“. Môžete si vybrať obyčajný,ružový alebo červený hrnček. Ak hľadáte niečo ešte zvláštnejšie, vyberte si náš hrnček s rúčkou v tvare srdca alebo pridajte svoju fotografiu a správu na magický hrnček ,ktoré sa zviditeľnia, keď sa hrnček naplní jej obľúbeným horúcim nápojom.

Tip č.3: Láska ide cez žalúdok

Kto by nemal rád čokoládu? Sme si istí, že kohokoľvek by správa o sladkej čokoláde príjemne prekvapila! Vytvorte čokoládový telegram, z ktorého každé písmeno bude samostatná čokoláda. K dispozícii sú rôzne možnosti celkovej dĺžky, takže môžete použiť krátku správu „Milujem ťa“ alebo na dlhšiu správu. Môžete ich dokonca aj pomiešať, aby vaša obľúbená osoba mohla vylúštiť vašu správu a byť mimoriadne prekvapená. Ďalším originálnym nápadom je prispôsobená čokoládová karta s vašou fotografiou a textom podľa vášho výberu alebo prispôsobená darčeková krabička čokolády Milka s témou lásky s 20 pralinkami v tvare srdca. Na krabičku môžete pridať svoju obľúbenú fotografiu spolu s jedným z našich dizajnov s témou lásky.

Tip č. 4: Pošli drevené blahoželanie

Môžete poslať klasické papierové blahoželanie, ale ponúkame tiež skvelú drevenú verziu, na ktorú môžeme vytlačiť vašu fotografiu podľa vášho výberu. Máme k dispozícii veľa roztomilých vzorov so srdiečkami a napríklad „Milujem ťa“. Môžete samozrejme tiež pridať osobnú správu. Súčasťou dreveného písomného blahoželania je drevený stojan, aby ho váš partner mohol vystaviť, ak bude chcieť.

Mega Medveď

Mega Medveď

Náhrdelník veľké srdce

Náhrdelník veľké srdce

Kľúčenka srdce - 2 diely

Kľúčenka srdce - 2 diely

Sušené kvety

Sušené kvety

Tip č.5: Roztomilý, malý darček

Ak hľadáte malý a roztomilý darček, ktorým by ste mu (jej) povedali, že ste do neho (nej) zbláznení, dajte si vygravírovať do prívesku na kľúče obľúbenú fotografiu alebo si prispôsobte sadu vianočných ozdôb. Toto sú krásne darčeky, ktoré môžete dať, ak ste nový pár a chcete osláviť malý míľnik vo vašom vzťahu

Tip č. 6: Darček veľký ako vaša láska

Ak ho (ju) veľmi, veľmi milujete, venujte mu (jej) veľkého plyšového medvedíka! Vyberte mega medveďa alebo gigantického medveďa. Každý z nich má na sebe tričko, ktoré si môžete prispôsobiť svojou fotkou. Máme aj veľa menších plyšových hračiek s ľubovoľnou personalizáciou.

Tip č. 7 Oslávte šampanským

Ak ste si naplánovali spoločný romantický večer alebo chutný piknik v parku, pridajte tento krásny darček k dosiahnutiu dokonalosti. Svoju správu si môžete nechať vygravírovať do veka drevenej škatule alebo si môžete nechať vygravírovať sadu pohárov na šampanské. Povedzte mu (jej), že ho (ju) milujete, a potom si pripite na svoju lásku

Valentín na diaľku

Valentín na diaľku

Prekvapenie na valentina

Prekvapenie na valentina

Najlepšie darčeky pre priateľa

Najlepšie darčeky pre priateľa

Blog

Blog