Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Valentín je časom romantiky a lásky, čo je ideálna príležitosť prekvapiť niekoho výnimočného vo vašom živote. Každý miluje kvety. Sú farebné, voňavé a sú skvelým doplnkom každého priestoru. Keď myslíme na Valentína, nemôžeme si pomôcť, ale je to ideálny deň na to, aby sme niekoho prekvapili krásnou kyticou kvetov. Chcete niekoho prekvapiť kvetmi, ale neviete, kde začať? Pozrite si našu ponuku a vyberte si svojho favorita. Naše personalizované kvetinové darčeky môžete poslať priamo na adresu príjemcu, takže sa stanú skutočným prekvapením!" Prečo sú kvety ideálne na Valentína?

Možno si myslíte, že kvety sú menej originálnym valentínskym darčekom, ale darovanie kytice alebo vázy kvetov je klasické a skutočne romantické gesto! Kvety prinášajú radosť svojou sladkou vôňou a krásnymi farbami. Kvety sú často vecou, ktorú si ľudia nekupujú pre seba, čo znamená, že dostať ich ako darček je o to krajšie. Je to gesto, ktoré vychádza priamo zo srdca a obdarovaného určite dojme.

Kvety s osobnou kartou

Nie je nič romantickejšie ako dostať kyticu kvetov s osobným želaním napísaným špeciálne pre vás. Keď niekoho prekvapíte kvetmi, odkaz je nevyhnutnosťou! Obdarovaný nielenže bude vedieť, že darček je určený pre neho, ale bude tiež vedieť, čo chcete svojím prekvapením povedať. Napísať pohľadnicu nie je vždy jednoduché, niekedy vám nenapadnú tie správne slová alebo si nie ste celkom istí, či píšete správne. Jedna rada: nebojte sa byť romantickí, úprimne vyjadrite, čo cítite, a zvyšok sa dostaví sám! Personalizácia vašich online želaní je jednoduchá. Stačí si vybrať kvetinový darček, ktorý sa vám páči, zvoliť dizajn a zadať špeciálny odkaz. K dispozícii je niekoľko romantických vzorov.

Sušené kvety pre domácnosť

Ak sa vám páči myšlienka darovania kvetov na Valentína, ale radi by ste darovali svojej milovanej osobe niečo trvácnejšie a vhodnejšie do domácnosti, vyberte si dekorácie zo sušených kvetov. Tento darček môžete personalizovať a umiestniť do akéhokoľvek priestoru, aby ste mu dodali jedinečný, štýlový nádych. Navyše sušené kvety vydržia dlhšie, takže vaša láska bude žiariť aj po Valentíne!

Drevený stojan na sušené kvety

Drevený stojan na sušené kvety

Kytica sušených kvetov

Kytica sušených kvetov

Drevený stojan na sušené kvety

Drevený stojan na sušené kvety

Blog

Blog