Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Začiatok školského roku sa pomaly blíži. Tešíš sa na September? Alebo Ťa začiatok školského roku skôr desí? My všetci milujeme letné prázdniny, a preto vieme, prečo by mnohí študenti chceli, aby trvali navždy. Chceme Ti pomôcť pozitívne sa naladiť a pripraviť sa na nový školský rok. Vďaka týmto školským potrebám bude vyučovanie o niečo zábavnejšie a taktiež môžeš využiť svoje obľúbené letné fotky!

Zápisník s Tvojou obľúbenou fotkou

Možno by ste si mysleli, že veľa ľudí si v dnešnej dobe robí poznámky digitálne. Nie je však nad tradičné zápisníky! Ak aj práve Tebe nemôže chýbať vlastný zápisník, budeme radi, ak si ho prispôsobíš! Pridaj svoju obľúbenú fotku napríklad z dovolenky alebo letného tábora, v našom online editore si vyber jeden z našich návrhov a tým si vytvor svoj vlastný jedinečný zápisník.

Zápisník

Zápisník

Školský denník 2023/2024

Školský denník 2023/2024

Personalizovaný batoh z PU kože

Personalizovaný batoh z PU kože

Batoh

Batoh

Originálny školský batoh

Hľadáš nový jedinečný batoh? Vytvor si svoj vlastný! Na batoh si môžeš nechať vytlačiť dizajn, aký sa Ti najviac páči. Tak čo, použiješ fotku, na ktorej si ty sám alebo s kamarátmi? Alebo rodinnú fotku? Alebo si vyberieš jeden z našich návrhov a pridáš si svoje meno? V našom online editore si môžeš zvoliť jeden z našich rôznych vzorov a šablón. Jedna fotka nestačí? V tom prípade môžeš dokonca vytvoriť koláž. Ak sa rozhodneš, že chceš zmeniť dizajn batoha, stačí si objednať novú personalizovanú časť batoha, ktorá je vymeniteľná.

Obal na notebook s menom

Ak chceš chrániť svoj notebook či už doma, počas cesty do školy alebo v priamo v škole, puzdro na notebook sa o to postará! Môžeš si vybrať z našich skvelých vzorov alebo si vytvoriť vlastný kreatívny vzor. Obal na notebook je k dispozícii v rôznych veľkostiach:

  • Malý: 34 x 36 cm, vhodný na notebooky s rozmermi do 30 x 23 cm
  • Stredný: 36,5 x 28 cm, vhodný na notebooky s rozmermi až 33,5 x 26 cm
  • Veľký: 40 x 30 cm, vhodný na notebooky s rozmermi až 38 x 28 cm

Tvoj vlastný obal na poznámky

Ak zápisník nestačí a často si píšeš poznámky na A4kovy papier, zvoľ si náš obal na dokumenty, do ktorého si budeš zakladať všetky Tvoje poznámky! Tento obal Ti pomôže mať všetky poznámky na jednom mieste a zorganizované. Súčasťou tohto obalu je aj poznámkový blok, čiže po objednaní Ti stačí iba pero a hotovo!

Personalizované vrecko do školy na prezúvky alebo úbor

U nás si môžeš vytvoriť vrecko na úbor, ktoré nebude len praktické, ale aj zábavné! V našom editore ponúkame množstvo rôznych zaujímavých vzorov, na ktoré možno pridať fotku a/ alebo text podľa vlastného výberu. Každý si nájde to svoje! Napríklad vzor s netopierom, dinosaurom, hviezdami, alebo jednorožcom… Čo tak s dúhou, líškou, pandou, veľrybou alebo srdiečkom?

Po zvolení akéhokoľvek vzoru je možné pridať text podľa vlastného výberu. Radšej by si mal vrecko s fotkou? Bez problémov. Máme dizajny, ku ktorým môžeš jednoducho pridať meno a fotku. Napríklad si pridaj dovolenkovú fotku, ktorá Ťa vždy naladí na tú správnu vlnu!

Všetko, čo potrebuješ na desiatu a obed

Hurá! Máme všetko, čo potrebuješ v škole na desiatu alebo obed: Desiatové boxy, fľaše na vodu,....Každý jeden môže byť personalizovaný našimi vzormi, fotkami, a/ alebo textom. Už žiadne nejasnosti týkajúce sa toho, ktorý obedár alebo fľaška je koho. Tieto produkty rozveselia školské prestávky a obedy!

Obal na notebook

Obal na notebook

Vak do posilňovne Trixie

Vak do posilňovne Trixie

Fľaša na vodu

Fľaša na vodu

Blog

Blog