Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Stolovanie s rodinou a priateľmi je jednou z najlepších vecí, najmä ak ste všetci išli von s jedlom a nápojmi. Či už ste deň strávili v kuchyni sami alebo ste si jedlo objednali, všetko chutí lepšie, keď si radi posedíte pri nádherne ozdobenom stole! Čítajte ďalej naše tipy na vytvorenie krásneho prestierania pre každú príležitosť.

Krok 1: Vytvorte dobrý základ obrusom

Slávnostný stôl sa začína krásnym obrusom. Dodáva stolu teplý a lákavý vzhľad. Vyberte obrus, ktorý je možné ľahko vyprať v práčke a znovu použiť. Bavlna je na to skvelá látka a dá sa prať v práčke.

Ak oslavujete niečo špeciálne, napríklad svadbu alebo narodeniny, alebo podávate večeru s oslavou, vytvorte si svoj vlastný prispôsobený obrus s vašimi fotografiami podľa vlastného výberu. Bude to veľké prekvapenie pre všetkých, rovnako ako téma konverzácie.

Krok 2: Krásne, lesknúce sa poháre

Slávnostný stôl by nebol slávnostný bez krásnych pohárov. Udržujte svoje poháre pekné a lesklé tak, že ich oplachujete čo najviac ručne, pretože to pomôže zabrániť tvorbe vodného kameňa a korózii skla. Nikto nemá rád matný pohár! Ak oslavujete špeciálnu príležitosť, môžete si nechať vyrobiť špeciálne poháre s textom podľa vášho výberu, ako sú mená a/alebo dátum. Ak oslavujete výročie, dajte si do krásnych pohárov na šampanské vygravírovať mená alebo iniciálky šťastného páru. Tiež ponúkame poháre na vodu,, poháre na víno,, poháre na pivo,, poháre na čaj a mnoho ďalších!

Poháre na šampanské

Poháre na šampanské

Poháre na biele víno

Poháre na biele víno

Poháre na pivo

Poháre na pivo

Poháre na čaj

Poháre na čaj

Krok 3: Chique karafa

Pre krásne zdobený stôl je nevyhnutnosťou krásna karafa. Naplňte ju vínom, vodou alebo džúsom. Obzvlášť pri pití vína ocenia vaši hostia, keď si môžu bokom naliať pohár vody. Na dochutenie pridajte niekoľko listov mäty a mesiačik citróna alebo čerstvé ovocie. Karafu je možné dopĺňať po celý večer.

Napravo môžete vidieť krásnu sklenenú karafu, do ktorej môže byť vygravírovaný text podľa vášho výberu a jednu z našich krásnych prevedení, na vytvorenie skutočného pútača očí na vašom stole. Pridajte gravírované poháre na vodu pre dokonalé dotvorenie.

Krok 4: Krásne drevené servírovacie podnosy

Ak podávate čerstvý francúzsky chlieb, chutné dipy alebo syrovú misu, použite naše krásne drevené servírovacie podnosy. Môžete si vybrať z okrúhlych, podlhovastých alebo štvorcových drevených podnosov, do ktorých môže byť vygravírovaný text podľa vášho výberu a jeden z našich krásnych vzorov.

Krok 5: Luxusné bavlnené obrúsky

Žiadny slávnostný stôl nie je úplný bez krásnych obrúskov. Môžete ísť na zábavné papierové obrúsky alebo na opakovane použiteľné bavlnené obrúsky, ktoré je možné prať v práčke. Zložte obrúsky alebo pridajte ozdobný krúžok na obrúsky a po jednom položte na každý tanier, čím dotvoríte svoje slávnostné prestieranie!

Na obrázku je bavlnený obrúsok, ktorý je možné prispôsobiť pomocou fotografie, textu alebo vzoru podľa vášho výberu a vytvoriť tak pre hostí skutočne jedinečné obrúsky. Možno ich prať v práčke na 40 °C, takže sa nemusíte obávať žiadneho zašpinenia.

Karafa

Karafa

Pohár na vodu

Pohár na vodu

Drevená doska na krájanie

Drevená doska na krájanie

Obrúsky na stôl

Obrúsky na stôl

Krok 6: Gravírovaný chladič na víno

Pre mnohých z nás patrí k jedlu krásna fľaša vína. Udržujte svoje víno pekné a chladné v našom krásnom nerezovom chladiči na víno. Je to praktické a dodáva výzdobe vášho stola nádych luxusu. Chladič na víno je možné prispôsobiť textom podľa vášho výberu, aby bol jedinečný.

Krok 7: Pridajte jemné svetlo sviečok

Váš stôl už vyzerá celkom dobre s krásnym obrusom, obrúskami, pohármi a chladičom na víno. Teraz je čas pridať nejaké krásne jemné svetlo sviečok! Sviečky vytvárajú hrejivú, útulnú atmosféru. Uistite sa, že máte veci v bezpečí a že nie sú príliš blízko niečoho iného na vašom stole.

Krok 8: Slávnostné dekorácie

Posledný krok je pre tých, ktorým zostal nejaký priestor! Doplňte svoje prestieranie malými ozdobami, ako sú borovicové šušky na jeseň, krásne kvety na jar alebo vianočnými ozdobami na vianočnú večeru, napríklad touto roztomilou snehovou guľou ktorú je možné prispôsobiť fotografiou podľa vášho výberu.

Extra tip: Pre deti niečo špeciálne

Ak máte malé deti, prekvapte ich vlastným slávnostným tanierom s ich menom alebo fotografiou. Tieto zábavné plastové detské taniere vytvoríte behom chvíľky a dajú sa znovu a znovu použiť.

Chladič na víno

Chladič na víno

Sviečka

Sviečka

Taniere

Taniere

Blog

Blog