Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Stať sa mamou a osláviť svoj prvý deň matiek je skutočne výnimočný okamih! Poznáte niekoho, kto oslavuje svoj prvý Deň matiek? Prekvapte ju jedinečným personalizovaným darčekom!

83 Darčeky

Videli ste 48 z 83 darov

Prvý deň matiek 2024

Príchod dieťaťa je výnimočným okamihom v živote každej rodiny. Z tohto dôvodu nemožno podceňovať okamih prvej oslavy rodičovstva. Najmä prvý Deň matiek, ktorý sa tento rok oslavuje v nedeľu 8. mája, je udalosťou plnou emócií. Ak poznáte niekoho, kto bude oslavovať svoj prvý Deň matiek, napríklad svojho partnera alebo kamaráta, môžete ho prekvapiť mnohými spôsobmi.

Najlepšie prvé darčeky ku Dňu matiek pre novorodenca

Hľadáte jedinečný darček na prvý Deň matiek? Zvyčajne si pri tejto špeciálnej príležitosti vyberiete darček, ktorý predstavuje prvý rok dieťaťa a zároveň upriamuje pozornosť na matku. Existujú rôzne darčeky pre nové matky a deti, ako napríklad:

  • Personalizované body: čo môže byť roztomilejšie ako personalizované body so sladkým textom? Môžete si vybrať pekný dizajn a pridať sladký nápis, napríklad "Najlepšia mama na svete" alebo "Šťastný prvý deň matiek".
  • Fototlač: Máte sladký záber malého chlapčeka s jeho milovanou mamou? Vytlačte ho na materiál podľa vlastného výberu. Fotografiu si môžete prispôsobiť na drevo, hliník, plátno... Vyberte si materiál, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám, a vytvorte si krásnu fototlač. Môžete tiež pridať text podľa vlastného výberu.
  • Personalizovaný plyš: nechajte si vytlačiť fotografiu na mäkký plyš! Vyberte si svoje obľúbené zviera, pridajte fotografiu a milý odkaz.
  • Personalizovaná kniha pre mamu: kto nemá rád dobré knihy? A ak je personalizovaný menom matky a dieťaťa, môže byť ešte výnimočnejší. Takto bude skutočnou hlavnou hrdinkou príbehu zábavným a jedinečným spôsobom! Všetky naše darčeky sa dajú rýchlo a jednoducho personalizovať. Stačí, ak do editora zadáte svoju fotografiu, text alebo meno, a my vám vytlačíme vaše prispôsobenie. Môžete sa tiež rozhodnúť poslať darček priamo na adresu príjemcu, takže jeho prijatie bude skutočným prekvapením! Ak hľadáte ďalšie nápady, pozrite si všetky darčeky ku Dňu matiek.

Všetky naše darčeky sa dajú rýchlo a jednoducho prispôsobiť. Stačí, ak do editora zadáte svoju fotografiu, text alebo meno, a my vám vytlačíme vaše prispôsobenie. Môžete sa tiež rozhodnúť poslať darček priamo na adresu príjemcu, takže jeho prijatie bude skutočným prekvapením! Ak hľadáte ďalšie nápady, pozrite si všetky darčeky ku Dňu matiek Všetky naše darčeky sa dajú rýchlo a jednoducho prispôsobiť. Stačí, ak do editora zadáte svoju fotografiu, text alebo meno, a my vám vytlačíme vaše prispôsobenie. Môžete sa tiež rozhodnúť poslať darček priamo na adresu príjemcu, takže jeho prijatie bude skutočným prekvapením!

Nápad na prvý Deň matiek

Prvé mesiace života novorodenca sú také výnimočné, že ste pravdepodobne urobili veľa fotografií. Či už ste teta, otec alebo rodinný priateľ dieťaťa, určite budete mať v smartfóne galériu plnú sladkých fotografií. Prečo si z týchto záberov nevybrať a nevytvoriť jedinečný darček k prvému Dňu matiek? Môžete si napríklad vytvoriť personalizovaný fotoalbum, do ktorého môžete pridať 40 fotografií a textov podľa vlastného výberu. Prípadne môžete fotografie vytlačiť v retro štýle a darovať ich ako darček v krabici. Takto je na príjemcovi, aby sa rozhodol, ako ich najlepšie použije!

Prvý deň matiek 2024

Stále nie ste rozhodnutí, aký darček si vybrať na prvý Deň matiek? Vieme, že výber darčeka nie je vôbec jednoduchý, a preto vám chceme pomôcť vybrať ten najlepší možný darček. Ak stále nie ste spokojní s našimi odporúčaniami, pozrite si naše blog venovaný prvému Dňu matiek.