Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Prvé Vianoce s Vašim bábätkom je veľmi vzrušujúca udalosť. Je jasné, že rodičia si prvé spoločné Vianoce s rodinou chcú užiť a osláviť čo najviac. Ak teda tento rok aj Vy oslavujete Vaše prvé spoločné Vianoce, prečítajte si naše tipy uvedené nižšie.

Transparentné personalizované vianočné ozdoby

Tieto priehľadné ozdoby sú v posledných rokoch veľmi populárne. Môžete si ich prispôsobiť pridaním svojej obľúbenej fotografie a zavesiť ju na vianočný stromček. Náš online editor obsahuje rôzne zábavné vianočné vzory. Ak by ste chceli prekvapiť starých rodičov, darujte každému z nich vianočnú guľu s fotkou milovaného vnúčaťa. Určite to bude najkrajšia vianočná ozdoba na ich vianočnom stromčeku! Priehľadné ozdoby sú k dispozícii v sadách po 2, 4 a 6, s rovnakou personalizáciou na každej ozdobe. Jeden na Váš stromček a zvyšok rozdať!

Fotka je umiestnená na oboch stranách vianočnej gule. Priehľadné ozdoby nie sú len pekné, ale aj odolné, pretože sú vyrobené z plastu, takže nehrozí nebezpečenstvo poškodenia!

Keramické vianočné ozdoby

Ak dávate prednosť klasickejšiemu vzhľadu, radšej si zvoľte naše krásne keramické ozdoby, ktoré sú pevné a štýlové. Vytlačíme vytvorený dizajn na hliníkovú platňu odolnú proti poškriabaniu a pripevníme ju k prednej strane ozdoby. Rovnako ako pri priehľadných ozdobách je možné vybrať si z rôznych zábavných vianočných vzorov a dokončiť tak svoju personalizáciu. Každý dizajn bol vyrobený tak, aby sa vošiel fotku dieťaťa.

Prvý detský vianočný romper

Ak by ste chceli darovať prvý vianočný detský romper, jednoducho stačí pridať do jedného z našich roztomilých vianočných vzorov v online editore meno dieťaťa.

Fotka bábätka na foto panely

Určite máte veľa fotiek vašej malej radosti, tak prečo ich nevyužiť? Fotka bábätka na foto panely môže byť darček pre Teba, alebo pre Tvoju polovičku. Je možné si nechať fotografiu vytlačiť na hliníku, ale na plátne, dreve alebo koláži fotografických panelov. Sme si istí, že čerstvá alebo otec si zamilujú túto novú dekoráciu na Vianoce!

Vianočné ozdoby - transparentné

Vianočné ozdoby - transparentné

Čiapka pre bábätká

Čiapka pre bábätká

Hliníkový foto panel

Hliníkový foto panel

Instagram koláž - fotografické panely

Instagram koláž - fotografické panely

Koláž fotiek na foto plátne

Ak máte veľa fotiek alebo by ste si chceli nechať jednu fotografiu vytlačiť na niekoľkých paneloch, naša Insta koláž je pre tá ideálna. Nechajte si svoje obľúbené fotografie vytlačiť na oceľové panely s rozmermi 15 x 15 cm alebo 20 x 20 cm. Je možné si vybrať medzi sadami 4, 6 alebo 9 panelov. Zvoľenú fotku (fotografie) vytlačíme na panely, perfektne a farebne. Panely môžu byť ľahko zavesené pomocou magnetických prúžkov.

Vianočný podbradník

Tento rok na Vianoce môže byť väčší neporiadok ako zvyčajne! Vďaka tomuto rozkošnému vianočnému podbradníku oblečenie dieťaťa zostane čisté. Pobradník si môžeš jednoducho personalizovať s fotkou a  menom dieťaťa. Chceš oznámiť svojim rodičom na Vianoce, že budú starými rodičmi? Urob to zábavným spôsobom vytlačením svojho ultrazvuku na podbradník. Podbradník je vyrobený z mimoriadne mäkkej organickej bavlny a je ľahko umývateľný!

Vianočná čiapka - prvé Vianoce

Táto roztomilá vianočná čiapka s menom dieťaťa je super milým darčekom. Vyber si roztomilý vzor so sobom, vianočnou guľou, vianočným stromčekom alebo textom „ho ho ho“. Táto čiapka je super doplnkom na vianočné fotenie, takže môžete okamžite zachytiť nezabudnuteľné prvé Vianoce!

Táto čiapka je zo super mäkkej organickej bavlny a jedna veľkosť je vhodná pre každé bábätko!

Sklenené vianočné gule

Sklenené vianočné gule

Dupačky - Prvé Vianoce

Dupačky - Prvé Vianoce

Podbradník

Podbradník

Blog

Blog