Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Naše maminky su tie najdôležitejšie osoby na celom svete. Mama je osoba, ktorá nás vždy milovala a rozmaznávala. Môže to byť žena, ktorá nás porodila, ale aj tá, ktorá nás prijala vo svojom živote a vylepšila ho. Mama je jedinečná, je to osoba, na ktorú sa obrátime, keď máme pochybnosti a ktorá nás vedie správnym smerom, keď máme ťažkosti. Deň matiek je špeciálnym dňom na oslavu rozhodujúcej úlohy, ktorú hrá v našich životoch, časom vďačnosti a prekvapenia ten najšpeciálnejšiej ženy v našom živote. Chceš tento rok prekvapiť svoju matku, ale nevieš, ako urobiť jej deň jedinečným? Postupuj podľa našich tipov a určite ju ohromíš!

1. Daruj darček, ktorý ide priamo zo srdca

Darček by mal vždy vychádzať zo srdca, najmä ten, ktorý je určený pre tvoju milovanú mamičku! Vieme, že výber darčeka nie je jednoduchý, o to viac, ak je pre teba ten, kto ho dostane, veľmi dôležitý. Z tohto dôvodu je dôležité snažiť sa čo najviac nasmerovať svoje pocity do darčeka, ktorý chceš darovať. Čo jej chceš povedať svojím darčekom? Prečo jej chceš poďakovať alebo ju pochváliť? V čom je váš život výnimočný? Nájdi si chvíľu na zamyslenie sa nad odpoveďami a uvidíš, že hľadanie dokonalého darčeka bude oveľa jednoduchšie!

2. Pripomeň jej, prečo je jedinečná

Deň matiek by nemal byť jediným obdobím, ktoré by jej malo pripomínať, že je skvelá, ale určite to môže byť príležitosť na extra pozornosť. Existuje toľko originálnych spôsobov, ako ju môžeš presvedčiť, ako dôležitá pre teba je. Tu je niekoľko rád:

  1. Napíš jej báseň: Neboj sa! Na písanie úprimných a zmysluplných slov nemusíš byť básnikom. Môžeš sa zamerať na niektoré spoločné chvíle, na tvoje detstvo alebo na všetky chvíle, keď ste si boli veľmi blízki. A ak je pre teba ťažké vyjadriť svoje city, môžeš si zvoliť frázu, ktorá ju predstavuje, alebo báseň, ktorú s mamou obzvlášť milujete.

  2. Vydaj sa na cestu do spomienok: Ďalším milým nápadom by mohlo byť vytvorenie fotoalbumu, ktorý zhromažďuje všetky spoločné chvíle, od detstva po dospelosť. Môžeš ho tiež obohatiť niekoľkými osobnými frázami alebo citátmi.

  3. Ohrom ju darčekom: Sme zvyknutí vždy dostávať darčeky od rodičov, koniec koncov nás rozmaznávajú odmalička. Keď dospievame, začneme rozumieť, aké dôležité je rozdávať radosť tým, ktorých máme radi. Rozdávanie radosti môžeš ešte viac ozvláštniť osobným darčekom, vďaka ktorému pochopí, ako veľmi ti na nej záleží.

  4. Naplánuj špeciálny deň: Možno má aj tvoja mama už fakt všetko. V takom prípade sa môžeš rozhodnúť pre nezabudnuteľný zážitok, ktorý ju prekvapí a bude sa cítiť ešte jedinečnejšia. Ak napríklad miluje varenie, môžeš jej uvariť chutný obed ako prekvapenie alebo zaručiť, aby celý deň iba oddychovala!

3. Pomysli na to, čo sa jej páči

Byť matkou nemusí byť jedinou podmienkou pri hľadaní darčeka, na ktorú treba myslieť pri obdarovaní tejto originálnej ženy vo svojom živote. Mysli na to, kto je tvoja mama v každodennom živote. Možno je tvoja mama kreatívny a tvorivý človek a vo voľnom čase sa venuje maľovaniu, alebo miluje šport a turistiku, alebo sa teší z varenia chutného jedla v kuchyni. Popremýšľaj, čo sa jej páči, a vytvor darček, ktorý jej je šitý na mieru.Ak potrebuješ viac inšpirácie, prečítaj si Dôvody, prečo je tvoja mama tá najlepšia na celom svete!

4. Oslavujte Deň matiek aj na diaľku

Nie vždy je možné zostať blízko svojej matky. Možno vás vzdialenosť po väčšinu času oddeľuje z dôvodu štúdia, práce alebo lásky. Možno ťa život zavial na druhý koniec sveta. Prežívaš svoje vlastné skúsenosti a buduješ si pre seba nový vzrušujúci život. To však neznamená, že zabúdaš na svojich blízkych a určite každý deň myslíš na svoju mamu! Aj keď ju často počuješ cez telefón a vymieňate si veľa fotiek, sladkým gestom ju môžeš prekvapiť aj na diaľku! Môžeš jej napríklad poslať narodeninovú pohľadnicu alebo dokonca malý darček. Bude sa tešiť!

Fotoalbum

Fotoalbum

Náhrdelník srdce

Náhrdelník srdce

Milka čokoládové srdce

Milka čokoládové srdce

Magický hrnček s fotografiou

Magický hrnček s fotografiou

5. Prvý deň matiek

Chceš prekvapiť na Deň matiek aj niekoho iného ako svoju milovanú mamu? Prvý deň matiek je veľmi vzrušujúcim obdobím v živote čerstvých rodičov, ktorí sa pripravujú na oslavu po prvýkrát. Je ešte príliš skoro na to, aby si malý uvedomil, ako veľmi sa o neho jeho mame stará, ale to neznamená, že to nemôžeš byť ty, kto prekvapí čerstvú mamičku! Možno je to prvý deň matiek pre manželku, partnerku alebo dokonca milovanú priateľku. Prekvap ju pozornou myšlienkou, vďaka ktorej pochopí, ako si ju vážiš!

6. Ďalšie tipy na výber správneho darčeka

Ak Deň matiek chceš osláviť najlepším možným spôsobom, môžete postupovať podľa niektorých našich ďalších tipov a pozrieť si zopár tipov na darčeky:

  1. Mysli na ňu: Pri výbere darčeka nemysli na seba, ale zameraj sa na to, čo by sa jej mohlo páčiť. Nezabudni, že je to jej deň a zaslúži si ho prežiť naplno!

  2. Poraď sa s rodinou: Ak je tvoja rodina veľká a máte bratov alebo sestry, možeš ich tiež zapojiť do výberu darčeka. Viac nápadov vždy pomôže, nie je to tak? Môžeš tiež vziať do úvahy, že týmto spôsobom môžete mať prístup k vyššiemu rozpočtu na skvelý darček!

  3. Naplánuj to vopred: Pri organizovaní príprav na oslavu zváž plánovanie príprav. Určite to nechceš nechať na poslednú chvíľu a riskovať, že darček nepríde včas alebo, že budeš musieť darovať niečo, čo nie je na úrovni!

Drevená pohľadnica - Deň matiek

Drevená pohľadnica - Deň matiek

Macko Benjamin

Macko Benjamin

Drevená doska na krájanie

Drevená doska na krájanie

Kožená kľúčenka

Kožená kľúčenka

Zástera

Zástera

Chladič na víno

Chladič na víno

Čokoláda Toblerone - Deň matiek

Čokoláda Toblerone - Deň matiek

Blog

Blog