Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

V diári si poznačte 11. november, kedy je Deň nezadaných. Je to deň, keď sa všetci vaši nezadaní priatelia a vy sami dostanete do centra pozornosti! Výskum ukázal, že nezadaní majú hlbšie priateľstvá, sú v lepšej fyzickej kondícii a lepšie spia. Na zdravie!

Máte náladu poriadne osláviť svoj slobodný život? Prinášame 5 zábavných tipov, ako tento fantastický deň využiť naplno!

Prekvapte svojich mládeneckých priateľov na diaľku osobným darčekom

Žijú vaši najlepší kamaráti ďaleko od vás alebo máte iný dôvod, prečo sa nemôžete stretávať? Dajte svojim priateľom najavo, že na nich myslíte, a prekvapte ich špeciálnym darčekom so špeciálnym textom alebo vašou spoločnou fotografiou. Miluje behanie alebo cvičenie? Potom môže byť fľaša na vodu s potlačou alebo plátenná taška s menom nesmierne zábavným darčekom!

Zorganizujte filmový večer

Ste skutočnými fanúšikmi filmov o dievčatách alebo si nesmierne vychutnávate dobré filmové trháky? Filmový večer s najlepšou kamarátkou môže byť prinajmenšom rovnako zábavný ako večer s partnerom. Prežite staré spomienky pri sledovaní obľúbených filmov z minulosti alebo si vychutnajte nový romantický film. Samozrejme, filmový večer sa nezaobíde bez pochúťok. Preto prekvapte svojho slobodného kamaráta na sledovanie filmu chutným darčekom, napríklad personalizovaným darčekovým boxom Tony´s Chocoloney alebo fľašou plnou osláv. Tiež zábava: umiestnite obrovskú nalepenú nádobu na sladkosti naplnenú mini medvedíkmi, miešanou sladkou dužinou alebo inými sladkosťami, ktoré máte radi. A samozrejme personalizovanú flísovú deku, pod ktorou sa môžete schúliť! Tony´s chocolony, nádoba na sladkosti, oslavy a Mega Milka Bar.

Vína, vína, vína

Najzábavnejšia interpretácia Dňa nezadaných? Vína, vína, vína s klubom priateliek. Zorganizujte zábavný večer s videohovorom s dievčatami, kde sa bude piť, rozprávať a, samozrejme, užívať! Máloktorá zábava je zábavnejšia ako plánovanie lepších spoločných chvíľ v osobnej knihe s vedrom. Tiež zábava: spoločne si vytvorte fotoalbum so všetkými skvelými fotografiami z vašich stretnutí a víkendov mimo domova. Samozrejme, môžete si tiež nechať vytlačiť svoje najlepšie fotografie na retro alebo navrhnúť plážovú osušku, keď sa opäť dostanete na dovolenku.

Zorganizujte zoznamovaciu párty

Tí, ktorí už nechcú byť slobodní, sa musia rozhýbať, ale hlavne sa zabaviť s inými slobodnými mužmi. Zorganizujte preto online rande pre svojich nezadaných BFF. Užite si spoločné posudzovanie, swipovanie a chichotanie a zároveň si vychutnajte priateľstvo a družnosť. Aby ste dotvorili prostredie vašej swipe párty, je samozrejme veľmi vtipné prekvapiť svoje priateľky vhodnou výzdobou. Premýšľajte napríklad o vankúši alebo čokoláde s potlačou fotografie slávnej detskej lásky vašej najlepšej kamarátky alebo o pohári na víno s potlačou mien vašich najlepších kamarátok, aby ste navodili atmosféru!

Fľaša na vodu

Fľaša na vodu

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Poháre na biele víno

Poháre na biele víno

Blog

Blog