Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Koho by ste chceli prekvapiť fľašou bubliniek? Dobrá fľaša šampanského je na Silvestra takmer nevyhnutnosťou. V YourSurprise si môžete navrhnúť svoj vlastný personalizovaný štítok na fľašu šampanského alebo si vybrať luxusné drevené puzdro na šampanské s potlačou vášho dizajnu. Každá z možností je ideálna na Silvestra! Čítajte ďalej a dozviete sa viac o štyroch druhoch šampanského, ktoré ponúkame. Na zdravie!

Personalizované šampanské Moët & Chandon

Moët & Chandon (oficiálne Moët et Chandon) je najväčšia spoločnosť vyrábajúca šampanské na svete a existuje už viac ako 250 rokov. Moët & Chandon je lahodné šumivé šampanské. Jeho odrody viniča, Pinot Noir, Chardonnay a Pinot Meunier, pochádzajú z Francúzska. Brut Impérial má náznaky lipového kvetu a čerstvého cesta, čo mu dodáva jemnú, živú chuť. Táto fľaša šampanského sa dobre hodí k ustriciam a je ideálna pre každú špeciálnu príležitosť.

Personalizované šampanské Piper Heidsieck

Piper-Heidsieck Brut je pýchou šampanského Piper-Heidsieck a vyrába sa z hrozna Pinot Noir, ako aj z odrôd Pinot Meunier a Chardonnay. Piper-Heidsieck Maison je jednou z 10 najstarších spoločností na výrobu šampanského a prežila niekoľko období, vojen, vlád a zlej úrody. Piper Heidsieck Brut má ovocnú chuť s nádychom jablka a hrušky, čo mu dodáva šťavnatý nádych.

Personalizované šampanské Cava Palau Gazo Brut

Vinice Palau nájdete v prekrásnom regióne Penedès v Španielsku. Tamojšie podnebie je ideálne na pestovanie troch odrôd viniča, a to Macabeo, Xarel-lo a Parellada. Toto šumivé víno má bohatú ovocnú chuť s arómou zeleného jablka.

Personalizované šampanské René Schloesser

René Schloesser je zakladateľom slávnej francúzskej spoločnosti na výrobu šampanského Tribaut-Schloesser. Ako tínedžer vo Švajčiarsku začal pracovať vo viniciach v okolí Remeša, ale kvôli hospodárskej kríze prešiel na šampanské. Nás to teší, pretože táto zmes hrozna Pinot Noir, Chardonnay a Pinot Meunier je nesmierne lahodná. Šampanské René Schloesser má jemnú vôňu jablka, marhule a sušeného ovocia. Vychutnajte si ho na Silvestra!

Moët et Chandon

Moët et Chandon

Cava Palau Gazo

Cava Palau Gazo

Rene Schloesser 750 ml

Rene Schloesser 750 ml

Kidibul - Detské Šampanské

Kidibul - Detské Šampanské

Personalizované doplnky k šampanskému a nealko bublinky pre najmenších

Nesmieme zabudnúť ani na dokonalé doplnky na vychutnanie si šampanského! Uistite sa, že vaše šampanské je na Silvestra vychladené, aby si každý mohol naplno vychutnať ostré, iskrivé bublinky. Pre ešte väčšiu dokonalosť doprajte každému jeho vlastný personalizovaný pohár! Nezabúdame ani na najmenších. Naše detské šampanské Kidibul má chutnú príchuť jablka a jahôd s jemnými bublinkami. Pridajte k tomu chutné maškrty a večer bude mať určite veľký úspech.

Poháre na šampanské

Poháre na šampanské

Chladič na víno

Chladič na víno

Celebrations mix

Celebrations mix

Blog

Blog