Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Väčšina z nás tento rok s radosťou vstúpi do nového roka a zanechá za sebou ďalší zvláštny rok. Hoci silvestrovské oslavy budú u každého vyzerať inak, príchod úplne nového roka je niečo, na čo sa môžeme tešiť, a určite dobrý dôvod na buchnutie šampanského a strávenie času s blízkymi.

Jedinečné darčeky k Novému roku

Nie každý môže stráviť Silvester s tými, ktorých miluje, takže poslať jedinečný novoročný darček je fantastické gesto. Pošlite svojej starej mame to najlepšie na Nový rok originálnym spôsobom pomocou čokoládového telegramu alebo pohľadnice. Poďakujte svojmu najlepšiemu priateľovi za to, že tu pre vás bol v uplynulom roku, sladkým blahoželaním. Doprajte malým ľuďom vo vašom živote ich vlastné personalizované sladké pochúťky, na ktorých si môžu pochutnať. Možnosti sú nekonečné!

Pridajte bublinky!

Bol to intenzívny rok, ale pre mnohých z nás aj rok reflexie. Skúste sa sústrediť na to dobré a vyťažiť z toho čo najviac! Otvorte si fľašu lahodného bublinkového nápoja a vytiahnite prskavky na spoločnú zábavu! Dodajte svojmu newyorskému večeru dokonalý personalizovaný nádych s personalizovaným darčekom v podobe šampanského Möet et Chandon alebo René Schloesser, o ktoré sa môžete spoločne podeliť. Môžete dokonca pridať personalizovanú fľašu nealkoholického detského šampanského pre najmenších!

Poháre na biele víno

Poháre na biele víno

Riondo Prosecco Spumante

Riondo Prosecco Spumante

Moët et Chandon

Moët et Chandon

Pohár na pivo

Pohár na pivo

Hra je spustená

Urobte si výnimočný večer tým, že urobíte niečo jedinečné, čo ste ešte nikdy nerobili. Zorganizujte napríklad súťaž v karaoke alebo domáci krčmový kvíz! Rozdeľte svoju rodinu a priateľov do tímov s potlačou tričiek alebo svetrov s názvom tímu. Vytvorte si personalizované tričká >

Zábavné silvestrovské aktivity

Uvarte si búrku

Ďalšou zábavnou možnosťou je spoločne variť a pripraviť hostinu pre všetkých. Dohodnite sa napríklad, že muži pripravia predjedlá a dezerty a ženy sa postarajú o hlavný chod. Takto sa môžete navzájom prekvapiť a dodať večeri trochu zábavy.

Novoročné predsavzatia

Silvester je ideálnym časom na vymýšľanie krásnych plánov na nový rok! Čo každý dúfa, že dosiahne?

Buďte kreatívni

Zistite, kto z vašich blízkych je Bob Ross v skupine, a usporiadajte súťaž v maľovaní! Kto vytvorí najkrajší obraz, vyhrá cenu. Ak maľovanie nie je vaša parketa, vyberte si inú zručnú činnosť!

Boxerky

Boxerky

Čokoládový telegram

Čokoládový telegram

Milujem Milku - Vianočná bonboniéra

Milujem Milku - Vianočná bonboniéra

Blog

Blog