Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Prvé výročie svadby predstavuje veľmi zvláštny míľnik na ceste páru. Zdôrazňuje rok plný spoločných zážitkov, nezabudnuteľných chvíľ a výziev. 1. výročie svadby ponúka páru príležitosť osláviť túto etapu a tiež posilniť svoje puto. Papierová svadba, ako sa 1. výročie svadby tiež nazýva, dáva páru príležitosť napísať stránky ich spoločnej histórie a naplniť ich prvými anekdotami a spomienkami.

Chceme sa s vami podeliť o niekoľko tipov, ako nájsť darček k 1. výročiu svadby a zaujímavé aktivity na oslavu vašej lásky. Zhrnuli sme pre vás všetko, čo potrebujete vedieť o 1. výročí svadby - od inšpiratívnych nápadov na darčeky až po skvelé tipy na nezabudnuteľný deň. Ponorte sa teda do sveta lásky a romantiky a oslávte svoje 1. výročie svadby celým srdcom.

1. výročie svadby: význam a história

Tradične sa 1. výročie svadby označuje ako papierová svadba, materiálny symbol prvého roka manželstva. Papier symbolizuje krehkosť a pružnosť, ktorú so sebou prináša prvý rok. Papier tiež symbolizuje prázdne stránky spoločnej histórie, ktoré sa budú písať spoločne so spoločnými zážitkami a okamihmi.

História papierovej svadby

Tradícia takzvanej papierovej svadby sa datuje do 19. storočia a pochádza z Nemecka. V tom čase bolo zvykom, že manželské páry oslavovali každý rok špeciálnym materiálom, ktorý mal osobitný význam. Prvé výročie svadby sa stalo známym ako papierová svadba, pretože sa vtedy zvolilo ako symbol 1. roku manželstva. Okrem krehkosti papier symbolizuje aj pružnosť a nové začiatky, ktoré sa spájajú s prvým rokom. Už vtedy symbolizoval aj príbeh vašej vlastnej lásky, ktorý teraz spoločne píšete. Je to začiatok dlhej cesty, na ktorú sa spoločne vydávate. V priebehu rokov sa tento zvyk rozšíril na medzinárodnej úrovni a v súčasnosti ho oslavuje mnoho párov na celom svete.

Tradičné a originálne nápady na darčeky k 1. výročiu svadby

Prvé výročie svadby je ideálnou príležitosťou na to, aby ste svojmu partnerovi prejavili uznanie a lásku. Tradične sa na oslavu papierovej svadby často dávajú papierové darčeky. Klasickými darčekmi môžu byť ručne písané ľúbostné listy alebo osobná báseň. Pekným nápadom môže byť aj fotoalbum zobrazujúci zážitky a dobrodružstvá z prvého roka.

Tí, ktorí hľadajú originálny darček k výročiu svadby, sa môžu rozhodnúť aj pre personalizovaný denník alebo bucket list knihu. Takéto darčeky môžu tejto tradícii dodať moderný nádych. Medzi ďalšie interpretácie týchto tradícií môžu patriť aj knihy, lístky na koncert alebo poukaz na spoločné dobrodružstvo. Tie sú ideálnym darčekom k 1. výročiu svadby. Ak chcete darček k 1. výročiu svadby vyrobiť sami, môžete sa rozhodnúť aj pre knižku s darčekovými poukazmi a darovať tak viacero malých darčekov. Či už ide o rozmaznávajúcu masáž, raňajky do postele alebo romantický piknik, tu môžete popustiť uzdu svojej kreativite.

Fotoalbum

Fotoalbum

Hrnček - Biely

Hrnček - Biely

Drevená doska na krájanie

Drevená doska na krájanie

Šampanské darčeková sada - Moët et Chandon

Šampanské darčeková sada - Moët et Chandon

Nápady na personalizovaný darček

Pre personalizovaný darček k 1. výročiu svadby si môžete vybrať z mnohých rôznych položiek s vlastným osobným dotykom. Možnosť vybrať si ako darček personalizovanú spomienku ukazuje vášmu partnerovi vašu lásku a vďaku za spoločné zážitky. V závislosti od darčeku môžete na personalizáciu použiť fotografie spoločných spomienok, osobný odkaz, vaše mená alebo vtipný výrok. Úsilie a výber personalizácie darčeka k 1. výročiu svadby tiež ukazuje vášmu partnerovi, ako veľmi ho máte radi. Vybrať si môžete napríklad z nasledujúcich položiek:

  1. Čokoládový darček: Výber pre fanúšikov čokolády je obrovský, či už ide o celú čokoládu, čokoládovú tyčinku alebo čokoládové pralinky.
  2. Bonboniéry: Krabičky plnené jemnými čokoládovými bonbónmi v rôznych tvaroch s vašou vlastnou fotografiou alebo s osobným odkazom určite upútajú pozornosť.
  3. Fotodarčeky: Na výber máte veľa možností, ako potešiť: od fotoplagátov a plátna až po snehové gule s vašou fotografiou.
  4. Textil: Naše fotografické deky a vankúše sú ideálne na príjemné večery na gauči a personalizovaná plážová osuška môže byť skvelým darčekom na ďalšiu dovolenku.
  5. Nádoby na nápoje: Tieto darčeky sú užitočné aj v každodennom živote, či už ide o naše hrnčeky, praktický termohrnček alebo personalizovanú fľašu na vodu.
  6. Praktické darčeky: Ak chcete spojiť krásne s funkčným, môžete sa rozhodnúť pre nástenné hodiny s fotografiou alebo praktickú jutovú tašku.
Hranaté čokolády

Hranaté čokolády

Nástenné dekorácie

Nástenné dekorácie

Poháre na červené víno

Poháre na červené víno

Hodiny

Hodiny

Perfektný darček k 1. výročiu svadby pre manžela

Ak chcete nájsť perfektný darček k 1. výročiu svadby pre svojho manžela, môžete sa zamerať na jeho záujmy a osobnosť. Miluje grilovanie s vami a vašimi priateľmi? Potom sú naše grilovacie rukavice, personalizované grilovacie náradie alebo kvalitná grilovacia zástera s koženým lemovaním to pravé pre neho. Krásne gravírované darčeky, ako napríklad peňaženka na karty, sú tiež skvelým nápadom na darček k 1. výročiu svadby pre muža. Pre fanúšikov športu a piva môže byť zábavným nápadom balík piva s fotografiou. Hráči sa môžu tešiť z personalizovaných podložiek pod myš a pár žabiek môže byť tiež praktickou voľbou na najbližšiu dovolenku. Či už chcete dať darček k prvému výročiu svadby mužovi alebo žene, najdôležitejšie je, aby pochádzal od srdca.

Správny darček pre 1. výročie svadby pre manželku

Ak hľadáte správny darček k 1. výročiu svadby pre svoju manželku, zamyslite sa nad jej preferenciami, koníčkami a osobnosťou. Na útulné nedele môže byť špeciálnym ranným pozdravom krásny župan s jej menom. S personalizovanou peňaženkou alebo príveskom na kľúče bude mať vašu lásku vždy pri sebe vo svojej kabelke. Ak rada sadí v záhrade alebo na balkóne, originálnym nápadom na darček sú bomby so semienkami. Plyšová hračka s vašou fotografiou je tiež milým detailom, najmä keď je preč. Na príjemné večery pri víne si môžete nechať personalizovať poháre a fľaše na víno.

Samotný deň: Nápady na 1. výročie svadby

Teraz, keď už máte pre svojho partnera dokonalý darček a deň sa blíži, myslite na samotný deň. Ale ako presne môžete osláviť 1. výročie svadby? Je to príležitosť vytvoriť si spolu výnimočné spomienky, zažiť krásne chvíle a osláviť vašu lásku. Tu je niekoľko našich návrhov a nápadov:

  • romantický piknik na pláži, v parku alebo na lúke
  • návšteva vašej obľúbenej reštaurácie alebo miesta, kde ste sa prvýkrát stretli
  • relaxačný deň doma s rozmaznávajúcim programom
  • jazda na bicykli alebo túra v prírode
  • wellness deň v kúpeľoch na relaxáciu

Najdôležitejšie je, aby ste sa pri spoločných aktivitách bavili a užívali si spoločný čas. Využite príležitosť na spoločný relax a posilnite svoje puto.

Grilovacia súprava v koženom puzdre

Grilovacia súprava v koženom puzdre

Pohľadnica s fotografiou

Pohľadnica s fotografiou

Župan pre ženy

Župan pre ženy

Blog

Blog