Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Všetko o našej lahodnej čokoláde pri príležitosti Svetového dňa čokolády

Svetový deň čokolády sa každoročne oslavuje po celom svete a je to ideálny deň na to, aby ste prekvapili svojich blízkych, ktorých považujete za čokoládových fanúšikov! Čokoláda sa vyrába z pražených a mletých kakaových strukov a je známa už od 19. storočia pred naším letopočtom.

Čokoláda pre každého!

Čokoláda, jedna z najobľúbenejších pochúťok a jedna z najvšestrannejších potravín. Každý miluje čokoládu a má na to dobrý dôvod! Vďaka tejto popularite sa čokoláda vyskytuje vo všetkých druhoch a príchutiach, takže si každý nájde niečo pre seba. V spoločnosti YourSurprise máme širokú ponuku čokoládových výrobkov. Ste zvedaví, aký druh čokolády u nás nájdete a ako si ju môžete prispôsobiť? Čítajte ďalej!

Personalizované čokolády

Ak chcete prekvapiť milovanú osobu, ktorá miluje čokoládu s pevnou konzistenciou alebo pralinky, bonboniéra s personalizovanou čokoládou je ideálnym darčekom. Tieto lahodné čokolády sú takmer príliš dobré na to, aby sa dali zjesť! Vyčarujte úsmev na tvári každému a personalizujte pochúťku pomocou fotografií a textu, k narodeninám, sviatku, ako poďakovanie alebo len preto, že vám na nej záleží! Môžete si nechať vytlačiť čokoládu v tvare štvorca alebo srdca s vašim dizajnom, alebo si vybrať personalizovanú bonboniéru luxusných čokolád s rôznymi príchuťami.

Luxusná bonboniéra

Luxusná bonboniéra

Čokoládové bonbóny

Čokoládové bonbóny

Hranaté čokolády

Hranaté čokolády

Milka Pralinky Láska

Milka Pralinky Láska

Ďalšie chutné čokoládové darčeky

Čokoláda je ideálna na oslavu špeciálnej príležitosti! Pošlite správu čokoládovým telegramom a zablahoželajte, poďakujte alebo vyznávajte lásku. Text si vyberiete sami a bude ručne vyrobený. Pekné sklenené nádoby naplnené lahodnými čokoládovými cukríkmi sú tiež úžasnou pochúťkou pre každého! Skvelé ako svadobné alebo párty pozornosti. Či už ste mladí alebo starí, tento darček poteší každého!" V ponuke je toľko skvelých čokoládových darčekov, že nemôžete urobiť chybu!

Individuálne personalizované čokolády

Keď chcete darovať darček, ale jednoducho nemáte veľa času, pozrite sa na naše fotokolády. Tieto čokolády sú balené jednotlivo, čo je ideálne na rozdávanie. Navrhnite si ich sami s krásnou fotografiou a budete mať vlastnú lahodnú čokoládu. Ak chcete niekomu poslať pohľadnicu k narodeninám alebo poďakovať, vyberte si niečo trochu iné s čokoládovou pohľadnicou. Takto môžete niekoho nielen prekvapiť správou, ktorú mu chcete poslať, ale aj potešiť 240 gramami lahodnej čokolády! Môžete si tiež pozrieť fotočokolády, ktoré spolu tvoria celkový dizajn. Môžete ich zamiešať a požiadať príjemcu, aby ich rozlúštil a odhalil tak váš odkaz. Prečo nedarovať svojej skutočnej láske čokoládové srdce z belgickej čokolády Callebaut? Veď cesta k srdcu vedie cez žalúdok!

Čokoládové tyčinky

Ak si radšej vyberiete starú dobrú čokoládu s príchuťou, vyberte si čokoládovú tyčinku M&M's, Toblerone, Tony Chocolonely alebo Milka. Balenie tyčinky Verkade si môžete prispôsobiť vlastnou fotografiou a textom. Vyberte si tyčinku na poďakovanie, darček alebo narodeniny. Trojhrannú čokoládu Toblerone môžete tiež personalizovať fotografiou a osobným odkazom. Pre skutočného fanúšika Tony Chocolonely si môžete vytvoriť vlastnú darčekovú krabičku s obľúbenou fotografiou a textom. Tyčinky sú k dispozícii v týchto príchutiach: mliečna, tmavá a karamel s morskou soľou. Nakoniec sa môžete rozhodnúť aj pre čokoládu Milka. Osobné srdce Milka povie viac ako tisíc slov. Napíšte im sladký odkaz, aby vedeli, ako veľa pre vás znamenajú. Darčekovú krabičku Milka môžete tiež personalizovať vlastnou fotografiou a obľúbeným dizajnom.

Celebrations mix

Celebrations mix

Čokoládový telegram

Čokoládový telegram

Lentilky v sklenenej nádobke

Lentilky v sklenenej nádobke

Čokoládové srdce

Čokoládové srdce

Čokoládové tyčinky XXL

Ak si chcete vybrať veľkú čokoládu, vyberte si jednu z našich čokoládových tyčiniek XXL. Prispôsobte si Côte d'Or fotografiou, menom a vtipným odkazom. Táto XXL tabuľka sa skladá z 5 tabuliek: 2x Côte d'Or Original Milk, 2x Côte d'Or Milk Pieces Hazelnut a 1x Côte d'Or Original Dark. Ste vy alebo niekto z vašich priateľov či členov rodiny skôr fanúšikom značky Milka? Potom si vyberte tyčinku Milka XXL. Táto tyčinka sa skladá zo 6 tyčiniek: 3x Milka Oreo, 3x Milka Lieskový oriešok a 3x Milka Karamel. Veľa na zdieľanie! Pre fanúšikov slávnej trojuholníkovej čokolády je tu tyčinka Toblerone XXL so 4,5 kg čokolády! Všetky 3 tyčinky si môžete personalizovať svojou obľúbenou fotografiou, odkazom a menom. Tieto tyčinky určite potešia tých, ktorí majú naozaj chuť na sladké!

Dodávka čokolády

Ak chcete prekvapiť milovanú osobu lahodnou čokoládou, ale nemôžete ju vidieť osobne, objednajte si čokoládu online a nechajte si ju doručiť na vami zvolenú adresu! Všetky naše čokoládové darčeky môžete personalizovať obľúbenou fotografiou alebo textom a poslať ich rodine, priateľom alebo kolegom. Či už si vyberiete tabuľku Toblerone, Milka, Tony Chocolonely, lahodné cukríky alebo čokoládu s fotografiou, doručíme vám ju kamkoľvek budete chcieť. Pridajte zadarmo kartičku s osobným odkazom, aby príjemca vedel, prečo ste ho prekvapili lahodnou pochúťkou. Nie ste si istí, či budú doma v správnom čase? Vyberte si čokoládový darček, ktorý sa zmestí do poštovej schránky! Je dôležité zvážiť teplotu. Ak sú teploty 25 stupňov Celzia alebo vyššie, bohužiaľ nemôžeme zaručiť, že darček príde v perfektnom stave.

Mega Cote d'Or čokoláda

Mega Cote d'Or čokoláda

Mega Milka

Mega Milka

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Blog

Blog