Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Máte vo svojom živote ľudí, ktorí sú tu pre vás vždy, nech sa deje čokoľvek? Vždy sa na nich môžete spoľahnúť a sú jednoducho nenahraditeľní. Keď sa ich opýtate, ako sa im môžete poďakovať, vždy vám povedia: ""Nie nie, nie je potrebné ďakovať, radi pomôžeme!" A majú pravdu; nie je to potrebné, ale môže byť príjemné prekvapiť ich originálnym, premysleným darčekom, ktorým sa im poďakujete za všetko, čo pre vás robia a znamenajú.

Prečo je dávanie darčekov zábava

Výskum ukazuje, že ľudia naozaj radi dávajú darčeky. Je to spôsob, ako ukázať ľuďom okolo seba, že ich máte radi alebo že vám na nich záleží. Dávanie darčekov tiež posilňuje puto, ktoré máme s ostatnými. Vedeli ste, že náš mozog skutočne reaguje, keď niekoho obdarujeme? Aktivujú sa tým centrá odmeňovania v mozgu, a preto vám prijímanie aj dávanie darčekov prináša radosť.

Originálne darčeky

Ako môžete poďakovať originálnym spôsobom? Môžete ich obdarovať všeobecným darčekom, ako je bonboniéra alebo kvety odkiaľkoľvek, alebo môžete zvoliť niečo osobnejšie, napríklad s osobným odkazom alebo fotografiou vás dvoch.

Nižšie sme pre vás uviedli zoznam najlepších darčekov s poďakovaním.

Sušené kvety

Sušené kvety

Čokoládové bonbóny

Čokoládové bonbóny

Vino

Vino

Hrnčeky

Hrnčeky

Ďakovné darčeky, ktoré vždy fungujú

Niektoré darčeky jednoducho vždy fungujú, napríklad fľaša vína, pohľadnica alebo lahodná bonboniéra. Ale čo tak personalizovaný hrnček alebo personalizovaná nádoba so sladkosťami? Personalizované darčeky sú viac ako len darčeky. Ukazujú, že bolo vynaložené úsilie, a dodávajú mimoriadny záverečný dotyk. Darčeky, ktoré možno personalizovať fotografiou alebo textom podľa vášho výberu:

Poďakovanie mame

Je pravdepodobné, že sa budete chcieť svojej mame poďakovať za všetko, čo pre vás robí. Ponúka vám vždy rameno, na ktorom sa môžete vyplakať? Dáva dobré rady? Nikdy nepovie "ja som ti to hovorila", hoci má nakoniec vždy pravdu? Je vždy k dispozícii, aby vám postrážila deti? Z akéhokoľvek dôvodu väčšina ľudí považuje svoju mamu za jednu z najdôležitejších osôb na svete. Máme pre vás všetko, čo potrebujete, aby ste jej mohli poďakovať, pretože máme veľa skvelých darčekov, špeciálne pre mamy! Najlepšie darčeky, ktorými sa môžete poďakovať svojej mame:

Poďakovanie susedovi (susedom)

Každý potrebuje dobrých susedov. Dobrí susedia majú cenu zlata nielen preto, že je príjemné bývať vedľa priateľských ľudí, ale aj preto, že si môžete v prípade potreby navzájom pomôcť. Možno by ste sa chceli poďakovať susedovi za kŕmenie mačky a zalievanie rastliny, keď odídete, alebo za to, že vám prinesie nákup, keď ste chorí. Niektorí susedia si dokonca navzájom pečú alebo sa delia o jedlo, aby si pomohli. Originálne darčeky, ktorými sa môžete poďakovať svojmu susedovi (susedom):

Zástera

Zástera

Hodiny

Hodiny

Luxusná bonboniéra

Luxusná bonboniéra

Kľúčenka - Obdĺžniková

Kľúčenka - Obdĺžniková

Blog - Ako vytvoriť špeciálne prekvapenie

Blog - Ako vytvoriť špeciálne prekvapenie

Darčeky pre najlepšiu kamarátku

Darčeky pre najlepšiu kamarátku

Najlepšie darčeky pre priateľa

Najlepšie darčeky pre priateľa

Blog

Blog