Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Vitajte na našom blogu, kde sa ponoríme do sveta medených svadobných darov. Je to jedinečný okamih v každom milostnom vzťahu, keď oslavujeme 12,5 roka manželstva. Tradične sa ako dar dáva niečo medené - symbol krásy, sily a dlhej životnosti. Aký je však dokonalý medený svadobný dar? Zozbierali sme pre vás niekoľko skvelých nápadov a najlepšie na nich je, že všetky sa dajú personalizovať online pomocou fotografie, mena a/alebo textu.

Čo je medená svadba?

Medená svadba je oslavou 12,5 roka manželstva. Je to polovičný míľnik k striebornej svadbe, ktorá oslavuje 25 rokov. Názov pochádza z tradície darovania medi ako daru, ktorý symbolizuje krásu, silu a trvanlivosť v manželstve.

Prispôsobte si svoj medený svadobný darček online

Jeden z najlepších spôsobov, ako darovať medený svadobný dar, je personalizovať ho. To sa dá jednoducho urobiť online, kde máte možnosť pridať na darček fotografiu, meno alebo text. Môže to byť špeciálny spoločný moment, interný vtip alebo niečo, čo je pre vás dvoch jednoducho výnimočné. Hľadáte medený svadobný darček na ráno, alebo len chcete darovať zmysluplný medený svadobný darček?Darovať personalizovaný darček na medenú svadbu je prejavom ohľaduplnosti aj snahy a určite ho oceníte.

Poháre

Poháre

Ponožky

Ponožky

Personalizovaná krabička na čaj s pohármi

Personalizovaná krabička na čaj s pohármi

Výročie

Výročie

Medený svadobný darček pre ňu: Nájdite inšpiráciu pre dokonalý darček!

Nájsť pre ňu dokonalý medený svadobný dar môže byť náročné. Vyžaduje si to dôkladné zváženie a dôvernú znalosť jej jedinečných preferencií. Našťastie je na internete k dispozícii množstvo personalizovaných darčekov, ktoré vám pomôžu urobiť darček tak výnimočným a jedinečným, ako je ona.

  • Skvelým nápadom sú gravírované poháre na šampanské, na ktoré môžete pridať personalizovaný odkaz, prípadne dátum svadby. Tento darček je nielen krásnym darčekom, ale aj spomienkou na vaše medené výročie svadby.
  • Ak je milovníčkou čaju, skvelým darčekom bude čajová škatuľa s výberom čajov a hrnčekom. Hrnček môžete dokonca personalizovať jej menom alebo milým odkazom. Ďalším jedinečným nápadom na darček je personalizovaný vankúš v tvare srdca, ktorý môže objať, keď nie ste nablízku. Je to sladký a zmysluplný spôsob, ako jej povedať, že ste tu vždy pre ňu.
  • Ak miluje módu a má zmysel pre humor, dokonalým darčekom môže byť pár vtipných ponožiek. Môžete dokonca pridať fotografiu vás dvoch alebo interný vtip, aby bol darček osobnejší.
  • Ďalším skvelým nápadom na darček sú personalizované nástenné hodiny s obrázkom. Môžete vybrať obrázok, ktorý je pre vás oboch výnimočný, a vždy, keď sa na hodiny pozrie, pripomenú jej tento výnimočný okamih. Kytica sušených kvetov je tiež krásny a dlhotrvajúci darček, ktorý dodá jej domovu nádych romantiky.

Nech už si vyberiete čokoľvek, najdôležitejšie je pamätať na to, že medený svadobný dar pre ňu by mal byť zmysluplný a osobný. Venujte preto čas premýšľaniu o tom, čo sa jej bude naozaj páčiť, a vyberte darček, ktorý odráža jej osobnosť a váš jedinečný vzťah.

Medený svadobný darček pre neho: Ako nájsť dokonalý darček?

Pri hľadaní dokonalého medeného svadobného daru pre neho môžete začať na niekoľkých miestach. Tu je niekoľko nápadov na darčeky, ktoré mu zaručene urobia radosť a oslávia váš výnimočný deň.

  • Gravírovaná kožená peňaženka s opaskom: Je to skvelý personalizovaný darček pre muža vo vašom živote. Na peňaženku a opasok môžete nechať vygravírovať jeho meno alebo iniciály, čo z nej urobí skutočne jedinečný darček.
  • Fototlač: Fototlač je krásny a sentimentálny darček. Môžete si vybrať spoločnú fotografiu vás dvoch alebo fotografiu miesta, ktoré má pre vás osobitný význam.
  • Personalizovaný darček k pivu: Ak je nadšencom piva, personalizovaný balík piva bude skvelým darčekom. Môžete si vybrať jeho obľúbené pivo a nechať etikety personalizovať jeho menom alebo špeciálnym odkazom.

Všetky tieto darčeky sa dajú jednoducho personalizovať online, čo vám umožní vytvoriť jedinečný a premyslený darček.

Kožená peňaženka

Kožená peňaženka

Pivo

Pivo

Obraz

Obraz

Hodiny

Hodiny

Dokonalý medený svadobný darček: 13 nápadov na medené svadobné darčeky

Tu je niekoľko ďalších nápadov na medený svadobný darček:

  1. Personalizovaná drevená karta: Krásna drevená karta s vygravírovaným sladkým odkazom môže byť skvelým darčekom k medenej svadbe.
  2. Krabica čokoládových praliniek: Krabička lahodných čokoládových praliniek je sladkým spôsobom, ako povedať "Milujem ťa".
  3. Prívesok na kľúče s fotografiou: Prívesok na kľúče s fotografiou páru je personalizovaný darček, ktorý si budú manželia vážiť a používať každý deň.
  4. Gravírovaná chladnička na víno: Elegantný chladič na víno s vygravírovanými menami a dátumom svadby je krásny a praktický darček.
  5. Pamäťový box: Krásna spomienková krabička, do ktorej si manželia môžu uložiť svoje najcennejšie spomienky, je premysleným darčekom.
  6. Personalizovaná plážová osuška: Farebný plážový uterák s menami manželov je zábavný a jedinečný darček, ktorý je ideálny na letné mesiace.
  7. Personalizovaný príručný kufor: Štýlový kufor s iniciálami páru je praktickým darčekom pre páry, ktoré radi cestujú.
  8. Župan s menom: Luxusný župan s vyšitými menami páru je krásny darček, ktorý prinesie pohodlie a radosť.
  9. Drevené srdce s personalizovaným textom: Ručne vyrobené drevené srdce s personalizovaným pozdravom je romantický a trvalý darček.
  10. Personalizované sviečky a vonné sviečky: Čajová sviečka s menami a dátumom svadby je hrejivý a útulný darček.
  11. Personalizované puzzle: Puzzle s obrázkom dvojice je zábavný darček, ktorý môže byť pre dvojicu aj skvelou spoločnou aktivitou.
  12. Čokoláda v tvare srdca: Čokoláda v tvare srdca je sladký a romantický darček, ktorý určite poteší každého milovníka čokolády.
  13. Personalizovaná stena galérie: Krásne panely s fotografiami zo spoločného života manželov sú nádherným darčekom, ktorý si budú navždy vážiť.

S týmito nápadmi na darčeky určite nájdete dokonalý medený svadobný darček, ktorý bude rovnako jedinečný a výnimočný ako samotný pár.

Čokoládové bonbóny

Čokoládové bonbóny

Kľúčenka

Kľúčenka

Puzzle

Puzzle

Blog

Blog