Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Top 10 darčekov na Deň otcov: kompletný sprievodca darčekmi

Deň otcov je už za rohom! Stále hľadáte inšpiráciu, čo mu najlepšie kúpiť?

Chceli by ste ho prekvapiť jedinečným a originálny darček ku Dňu otcov, ale neviete, kde začať hľadať.

Našťastie sme pre vás pripravili kompletného darčekového sprievodcu s 10 najlepšími darčekmi ku Dňu otcov, aby ste mohli urobiť dokonalý výber.

Top 10 darčekov na Deň otcov

1. Kožená personalizovaná toaletná taška

Kožená toaletná taška je nielen praktická, ale aj neuveriteľne štýlová. Doprajte svojmu otcovi dokonalé miesto na všetky jeho toaletné potreby počas služobných ciest alebo dovolenky s touto luxusnou toaletnou taškou.

2. Osobné označenie ulice

A osobné označenie ulice je jedinečný darček, ktorý váš otec určite ocení. Je to zábavný personalizovaný darček, ktorý si môže zavesiť do svojej jaskyne, dielne alebo garáže.

3. Uterák s úplnou potlačou

Prekvapte svojho otca uterákom s kompletnou potlačou a vlastnou fotografiou. Je to darček, ktorý určite využije. Okrem toho, kto by nemal rád nový, mäkký uterák?

4. Chlebník na Deň otcov

A personalizovaný zásobník na chlieb je pekný darček pre vášho otca, najmä ak si berie obed so sebou do práce. Vďaka nemu bude jeho obedová prestávka o niečo výnimočnejšia.

5. Župan s menom

Osobne vybraný vyšívaný župan je luxusný darček, ktorý vášho otca po sprchovaní príjemne zahreje. Je to dokonalé oblečenie, v ktorom môže relaxovať po dlhom dni plnom náročnej práce.

Kozmetická taška

Kozmetická taška

Pánsky župan

Pánsky župan

Plážová osuška

Plážová osuška

Deň otcov

Deň otcov

6. Personalizovaná grilovacia súprava v koženom puzdre

Ak je váš otec milovníkom grilovania, táto súprava na grilovanie v koženom puzdre je tým najlepším darčekom. Súprava obsahuje všetko, čo potrebuje na skvelý zážitok z grilovania. Samozrejme, možno ju personalizovať jeho vlastným menom a zábavným dizajnom.

7. Držiak karty s menom

Držiak na karty je praktický a pohodlný darček. Pomôže vášmu otcovi uschovať kreditné karty a doklady na jednom mieste a uľahčí mu ich nájdenie, keď ich bude potrebovať. Na držiak na karty môžete umiestniť jeho meno so zábavným dizajnom, ktorý mu dodá osobný nádych.

8. Pivný pohár Weizen Deň otcov

Ak váš otec miluje pivo, určite sa mu bude páčiť personalizovaný pohár na pivo získať. Pridajte svoj vlastný dizajn alebo mu povedzte, že je najlepší otec, a pridajte na gravírovanie číslo 1 Otec.

9. Personalizovaná kuchárka na grilovanie - BBQ King

Ak váš otec miluje varenie a grilovanie, toto sa mu bude páčiť personalizovaná kuchárska kniha Barbeque King určite sa vám to páči. Obsahuje množstvo chutných receptov, ktoré môže vyskúšať na grile.

10. Personalizovaný hrnček

Personalizovaný hrnček je darček, z ktorého sa váš otec môže tešiť každý deň. Kúpte si hrnček s potlačou jeho obľúbenej fotografie, vtipného textu alebo krásnej spoločnej spomienky.

Grilovacia súprava v koženom puzdre

Grilovacia súprava v koženom puzdre

Pohár na pivo pre otca

Pohár na pivo pre otca

Peňaženka na karty

Peňaženka na karty

Hrnček

Hrnček

Ďalšia desiatka: Dary na Deň otcov

Hoci sme zostavili top 10, existuje mnoho ďalších skvelých možností darčekov, takže tu je ďalších 10 najlepších darčekov ku Dňu otcov. Stále hľadáte inšpiráciu na text k darčeku ku Dňu otcov? Máme pre vás 75 textov ku Dňu otcov pripravených pre vás.

1. Prívesok na kľúče s fotografiou

Prívesok na kľúče s fotografiou je malý, ale zmysluplný darček, ktorý bude vášmu otcovi pripomínať vás zakaždým, keď použije svoje kľúče. Vyberte si vašu spoločnú fotografiu a nechajte ju vytlačiť vo vysokej kvalite na prívesok na kľúče.

2. Drevené hodinky

Urobte svojmu otcovi radosť štýlovým a odolným drevené hodinky. Tento luxusný doplnok je vyrobený z vysokokvalitných materiálov a možno naň vygravírovať iniciály, meno alebo dôležitý dátum.

3. Personalizovaná fľaša na víno

Doprajte svojmu otcovi lahodnú fľašu vína s personalizovanou etiketou. Vyberte si jeho obľúbený druh vína a navrhnite etiketu s krásnou fotografiou, jeho menom a špeciálnym odkazom, aby ste získali chutný darček na Deň otcov.

4. Plátno s fotografiou

Darujte svojmu otcovi trvalú spomienku s krásnym plátnom s fotografiou. Vyberte si skvelú fotografiu vás dvoch a nechajte si ju vytlačiť na vysokokvalitné plátno. Plátno sa dá ľahko zavesiť na stenu.

5. Personalizovaná fotokniha

Najosobnejším darčekom ku Dňu otcov je nepochybne personalizovaná fotokniha. Preto tento darček vždy patrí medzi 10 najlepších darčekov na Deň otcov. Zozbierajte svoje najlepšie spomienky a vytvorte krásnu fotoknihu.

6. Kožená personalizovaná peňaženka

Kožená personalizovaná peňaženka je funkčná aj štýlová. Pomôžte svojmu otcovi udržať si poriadok v peniazoch a kartách. Vytvorte si vlastný krásny dizajn v našom editore a vytvorte jedinečná kožená peňaženka pre tvojho otca.

7. Náramok z tvrdých drahých kameňov s menom

Nemá váš otec na zápästí okrem hodiniek nikdy nič iné? Potom mu darujte parádny drahokam náramok s jeho menom. Čierne kamene vyžarujú silu a sebadôveru, teda presne to, čo predstavuje váš otec.

8. Doska na syry s nožmi

Ak je váš otec milovníkom syrov, určite si bude chcieť zaobstarať dosku na syry s nožmi. Je to originálny darček, ktorý môže použiť na večierkoch alebo len na večerné posedenie na gauči pri syre a víne.

9. Tričká na Deň otcov

Tričká na Deň otcov sú vždy hitom. Sú zábavným a nenúteným spôsobom, ako prekvapiť svojho otca. Navyše je na výber toľko vzorov, z ktorých si môžete vybrať a prispôsobiť ich svojmu vkusu - veď vy poznáte svojho otca najlepšie!

10. Balenie cukríkov s menom a fotografiou

Ak váš otec miluje sladké drievko, určite sa mu bude páčiť balíček sladkého drievka s jeho menom a fotografiou. Potom môže každý deňsladkosti z vášho navrhnutého balíka.

Na záver vám chceme pripomenúť, že darček ku Dňu otcov je ideálnym spôsobom, ako dostať svojho otca do centra pozornosti. Či už sa rozhodnete pre skromný alebo veľkolepý darček, vášmu otcovi sa určite bude páčiť, že na neho v tento deň myslíte.

Dúfame, že vám našich 10 najlepších darčekov ku Dňu otcov + ďalších 10 najlepších! pomohlo na ceste k výberu toho najlepšieho darčeka pre vášho otca.

Kľúčenka na Deň otcov

Kľúčenka na Deň otcov

Tričko ku Dňu otcov

Tričko ku Dňu otcov

Bambusová doska na syr

Bambusová doska na syr

Blog

Blog