Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Mnoho ľudí miluje návštevu novorodenca, u iných to vzbudzuje obavu. Budem držať dieťa? Môžem zdvihnúť dieťa? Existujú nejaké nepísané pravidlá, o ktorých by som mal vedieť?

Požiadali sme niekoľko čerstvých rodičov o ich tipy a triky, aby ste sa pri návšteve novorodenca a jeho rodičov cítili dobre pripravení!

Jedlo, prosím!

Tento tip sa stal opäť populárnym u takmer všetkých rodičov, a preto je na prvom mieste nášho zoznamu: prineste so sebou jedlo, ktoré nevyžaduje žiadnu prípravu, najlepšie niečo zdravé. Možno nejaké lasagne, koláč alebo cestoviny. To znamená, že čerství rodičia môžu menej myslieť na prípravu jedla a návštevu supermarketu. Ak sa nepovažujete za najlepšieho kuchára, je v poriadku túto možnosť samozrejme vynechať.

Ak máte čas nazvyš a chceli by ste pomôcť čerstvým rodičom, prečo im neponúknuť nákup potravín? To je obzvlášť výhodné pre rodičov s viac ako jedným dieťaťom, pretože im to umožňuje nebrať so sebou každé dieťa na nákup. Teraz od vás nebudú čakať, že urobíte celý týždenný nákup, ale možno by ste mohli priniesť nejaké detské vlhčené obrúsky a niekoľko jedál.

Kto prichádza?

Všetci starí rodičia, tety, strýkovia a priatelia sú srdečne vítaní, nezabudnite však, že mama práve porodila a zotavuje sa. To znamená, že môže byť lepšie nechať svoje deti doma, aby bola návšteva tichá a pokojná. Určite sa porozprávajte s čerstvými rodičmi a vopred sa dohodnite, kto príde. A pamätajte; mama to má na starosti!

Dupačky

Dupačky

Podbradník

Podbradník

Vyšívaný detský župan

Vyšívaný detský župan

Čiapka pre bábätká

Čiapka pre bábätká

Vyvarujte sa dopravnej špičky

V závislosti od toho, koľko je detí, môžu rodičia zažiť dopravnú špičku niekoľkokrát denne, zvyčajne okolo dôb jedenia. Rodina bude pripravovať jedlo, jesť, nakladať umývačku riadu alebo sa snažiť uspať dieťa. Tieto chvíle nie sú najlepšími okamihmi na návštevu, tak pre rodinu ani pre vás samotných. Porozprávajte sa vopred s rodičmi, aby ste si určili vhodný čas na návštevu, a toho času sa držte. Ak zmeškáte, môžete rozhodiť ich harmonogram, ktorý je v tejto chvíli obzvlášť dôležitý.

Žiadne fotografie, prosím!

Chápeme, že chcete urobiť veľa roztomilých fotografií a zdieľať ich na sociálnych sieťach, ale takmer žiadny čerstvý rodič to neocení. Nezverejňujte obrázky novorodencov na sociálnych sieťach bez toho, aby ste najskôr požiadali o povolenie rodičov, aj keď ste starým rodičom dieťaťa. Rodičia môžu chcieť byť prvými, ktorí zdieľajú fotografie, alebo nechcú zdieľať fotografie na sociálnych sieťach vôbec.

Nie ste vo svojej koži? Zostaňte doma.

Ak máte nádchu alebo vám tečie z nosa, oznámte to rodičom, najmä v týchto bezprecedentných časoch. Môžu dať prednosť vašej návšteve až keď sa stratí vaša nádcha, na čo majú právo. Pamätajte, že jednoduchý opar môže mať následky, ak nechtiac vírus prenesiete na dieťa.

Pri súčasnom stave vecí, niektorí čerství rodičia sa môžu cítiť nepríjemne, keď majú prijať návštevníkov vo svojom dome, ale napriek tomu by sa chceli pochváliť novým prírastkom do svojej rodiny. Spýtajte sa ich, či by radšej mali „návštevu cez okno“, kde stále vidíte dieťa, ale pritom sa môžu cítiť bezpečne. Trochu menej zábavy pre vás, ale opäť; nech sa rozhodnú rodičia.

Nedotýkajte sa (bez povolenia)

Môže byť veľmi lákavé dotknúť sa alebo zdvihnúť rozkošného, mäkkého, maličkého novorodenca, ale vždy sa predtým opýtajte rodičov, či s tým súhlasia. Asi im to nebude vadiť, ale najlepšie je rešpektovať ich priania.

To isté platí aj naopak; rodičia by sa vás mali opýtať, či nemáte problém s podržaním dieťaťa skôr, ako vám ho podajú, pretože to môže byť niečo, na čo sa necítite pripravení alebo by ste radšej sedeli. Ak sa vám pokúsia podať dieťa bez opýtania a vy sa necítite dobre, povedzte to priateľským spôsobom.

Hranaté čokolády

Hranaté čokolády

Vino

Vino

Poháre na biele víno

Poháre na biele víno

YourSurprise darčekové sady

YourSurprise darčekové sady

Pred zakúpením darčeka

Existuje toľko roztomilých darčekov pre bábätká! Predtým, ako sa zbláznite pri nákupe dupačiek, ponožiek a detských čiapok, nezabudnite, že rodičia ich už môžu mať veľa, najmä ak nejde o ich prvé dieťa. Môže byť lepšie nájsť alternatívny darček, ktorý je špeciálne pre toto nové dieťa. Čo tak prispôsobená súprava príborov s vygravírovaným menom dieťaťa alebo prispôsobená detská kniha, v ktorej dieťa hrá hlavnú rolu? Nemusia to byť darčeky, ktoré sa dajú použiť okamžite, ale vydržia dlhšie a stanú sa krásnymi pamiatkovými darčekmi. Ak sa chcete pozrieť na zábavnejšie darčeky, pozrite si naše tipy v dolnej časti tejto stránky alebo si pozrite všetky darčeky pre malé deti.

Darček pre mamičku

Takmer všetky mamičky naznačili, že prinajmenšom jeden z ich návštevníkov priniesol pre nich darček, vďaka ktorému sa cítili mimoriadne výnimočne. Tak často iba dieťa dostáva darčeky, ako sú dupačky, plyšové hračky alebo ponožky, ale mama by bola veľmi rada, keby dostala krásnu wellness darčekovú súpravu alebo nejakú veľmi chutnú čokoládu.

Čas na odchod

Buďte si vedomí, že rodičia vám môžu naznačovať, že je čas odísť, pretože môžu mať problém požiadať vás o to priamo napriek tomu, že sú vyčerpaní, pretože si vážia vaše priateľstvo alebo vzťah. Majte na pamäti, že návšteva by mala trvať asi hodinu, nanajvýš dve hodiny. Ak ich počujete hovoriť napríklad „Som taký unavený“. alebo „Som skoro pripravený na zdriemnutie si!“, je čas odísť. Dajte im vedieť, že musíte vyraziť, a že prídete na ďalšiu návštevu, keď im to bude vyhovovať. Ak by chceli, aby ste zostali o niečo dlhšie, dajú vám vedieť.

12 krásnych darčekov pre detiAk sa cítite pripravení na svoju návštevu a potrebujete len dokonalý darček, pozrite si nižšie našich 12 obľúbených darčekov pre deti alebo si pozrite všetky naše darčeky pre deti.

Ak nemôžete prísť na návštevu, netrápte sa; doručíme váš prispôsobený darček priamo na ich adresu. Pridajte kartičku s osobnou správou, aby ste vedeli, že darček je od vás.

Deka pre bábätká

Deka pre bábätká

Plyšový králik Richie

Plyšový králik Richie

Drevený zvierací autobus - Trixie

Drevený zvierací autobus - Trixie

Novorodenecký plagát

Novorodenecký plagát

Najlepšie darčeky pre deti, ktoré môžete dávať a dostávať

Najlepšie darčeky pre deti, ktoré môžete dávať a dostávať

Super darčeky na Vaše prvé Vianoce

Super darčeky na Vaše prvé Vianoce

6 jedinečných spôsobov, ako oznámiť svoje tehotenstvo

6 jedinečných spôsobov, ako oznámiť svoje tehotenstvo

Blog

Blog