Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Dieťa je na ceste! Je to pre vás a vášho partnera špeciálny zážitok a chcete sa so správou podeliť čo najskôr. Aký je najlepší spôsob, ako to urobiť, pýtate sa? Zostavili sme zoznam zábavných spôsobov, ako oznámiť svoju dobrú správu svojej rodine, priateľom a kolegom.

Nápad č. 1: Pridajte správu k darčeku pre dieťa

Ak ste na návšteve u ľudí, ktorých by ste chceli prekvapiť svojou novinkou, nechajte si prispôsobiť dupačky nápoveďou, napríklad „Milujem babičku a dedka“ alebo „Uvidíme sa v novembri!“. Podajte dar príjemcovi (príjemcom) a len sa posaďte a sledujte, ako si ho vezmú! Máme tiež cumlíky, plyšové hračky a čiapky pre deti, ktoré sú na tento účel ideálne.

Nápad č. 2: Vytvorte krabicu s darčekmi pre dieťa

Ak by ste chceli urobiť niečo veľké, poskladajte darčekovú krabicu s detskými predmetmi, ako sú napríklad dupačky s oznámením, cumlík, plyšová hračka a obrázok z ultrazvuku. Zložte to všetko do jedného z našich dekoratívnych detských kufríkov (zábavný predmet do detskej izby!) alebo do rozkošných vreciek na uloženie hračiek pre dokonalý vzhľad.

Nápad č. 3: Vytvorte kolá

Ak chcete prekvapiť niektorých návštevníkov, keď prídu, urobte predtým so svojím partnerom nejaké zábavné fotografie a vytvorte super koláž. Odfoťte obe svoje ruky na bruchu alebo fotku, na ktorej držíte fotografiu z ultrazvuku. Zaveste koláž a počkajte, kým ju vaši návštevníci spozorujú!

Dupačky pre bábätká

Dupačky pre bábätká

Magický hrnček s fotografiou

Magický hrnček s fotografiou

Podbradník

Podbradník

Novorodenecké plagáty

Novorodenecké plagáty

Drevená krabička na spomienky

Drevená krabička na spomienky

Nápoje

Nápoje

Fotokoláž

Fotokoláž

Poháre na čaj

Poháre na čaj

Nápad č. 4: Náznak na tričko

Možno máte rodinu alebo priateľov žijúcich v zahraničí, čo trochu sťažuje osobné oznámenie vašej novinky. Originálnym spôsobom, ako im to povedať, je nechať si vyrobiť tričko s textom alebo obrázkom, ktoré naznačuje vašu novinku, a nosiť ho vo videu, ktoré im môžete poslať. Ako dlho im bude trvať, kým si to všimnú?

Nápad č. 5: Náznak na fľaši vína

Momentálne pre vás samozrejme žiadne víno! Ak ste však na návšteve u rodiny alebo priateľov, prineste si so sebou fľašu vína s prispôsobenou etiketou s fotografiou z ultrazvuku a textom „Žiadne víno pre mňa, ďakujem!“.

Ak chcete, môžete prísť s iným textom, pretože do nášho editora môžete pridať ľubovoľný text podľa vášho výberu. Ďalšie zábavné nápady sú:

  • Na zdravie, strýko Tomáš!

  • Nalejte mi pohár po 9 mesiacoch!

Nápad č. 6: Novinka na kúzelnom hrnčeku

Kúzelný hrnček je dokonalým nástrojom na odhalenie prekvapenia! Kúzelný hrnček má čierny povlak, ktorý zmizne, keď sa doň naleje horúca tekutina, a odhalí obrázok pod ním. Je to taký zábavný spôsob, ako povedať budúcim starým rodičom, že je na ceste dieťa, zatiaľ čo si s nimi dávate šálku čaju. Nahrajte fotografiu z ultrazvuku a pridajte text podľa vášho výberu. Budú od radosti bez seba!

Tričko pre dedka

Tričko pre dedka

Čokoládový telegram

Čokoládový telegram

Kľúčenka - Obdĺžniková

Kľúčenka - Obdĺžniková

Mega Medveď

Mega Medveď

Oblečenie pre bábätká a deti

Oblečenie pre bábätká a deti

Jedlo a nápoje

Jedlo a nápoje

Oznámenia o tehotenstve

Oznámenia o tehotenstve

Blog

Blog