Rýchle prevedenie!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Rýchle prevedenie!

Super rýchla preprava! Väčšina darčekov objednaných pred 16:00 je odoslaná v ten istý deň!

Doručené priamo na adresu príjemcu

Všetky darčeky s fotkou a textom. Naše výrobky sú jedinečné, práve preto, že si ich navrhol práve ty. Perfektné darčeky na všetky príležitosti, dokonca aj ako maličkosť, napr. keď chceš poďakovať alebo ti niekto chýba.

Každý darček je personalizovaný fotkou alebo textom

Urob dojem na svojich blízkych jedinečným darčekom, aj keď ho nemôžeš dať osobne. Poteš svoju rodinu, priateľov a známych osobným darčekom doručeným na tebou vybranú adresu alebo dokonca priamo do poštovej schránky bez nutnosti vyzdvihnutia.

Ešte stále hľadáš pekný vianočný darček, na ktorý nechceš minúť príliš veľa peňazí? A mal by to byť naozaj originálny darček? Bez problémov! Pripravili sme si pár originálnych darčekov pre každý rozpočet.

Vianočný hrnček

Pravého fanúšika Vianoc možno potešiť takýmto pekným vianočným hrnčekom. Na hrnček je možné umiestniť rôzne vzory a dizajny. Môžete si vybrať jeden z našich vzorov so sobmi, Sata Clausom alebo vianočným stromčekom. Viac by sa páčil pekný text? Vyberte si jeden z našich textových dizajnov. Kreatívny jedinci si samozrejme môžu vytvoriť ľubovoľný dizajn úplne sami. Stačí nahrať do nášho editora vlastnú fotku alebo viacej fotiek. Ku všetkým dizajnom je bez problémov možné pridať meno alebo fotku. Obdarovaná osoba môže využiť tento hrnček počas chladných večerov na pitie teplého nápoja pod mäkkou dekou.

Kľúčenka s fotkou

Personalizovaná kľúčenka môže byť príkladom vianočného darčeka vo forme maličkosti, s ktorou naozaj potešíš. Zakaždým, keď si obdarovaná osoba vezme kľúče do rúk, spomenie si práve na Teba. Môžeš si vybrať z rôznych príveskov na kľúče, ako napríklad obojstrannú kľúčenku, kľúčenku v tvare srdca ako aj kožené prívesky na kľúče. Stačí nájsť obľúbenú vianočnú fotku a nahrať ju do nášho online editora. Tiež si môžeš darovať malú plyšovú žirafu na kľúče s menom na jej tričku.

Snehová guľa s fotkou

Kto nepozná typické snehové gule s fotkou vo vnútri? Super suvenír a ešte lepší vianočný darček. Vyber si tú najkrajšiu fotku, nahraj ju do nášho editora a dokonči tento originálny darček osobným textom. Vnútro je možné vyplniť snehom, srdiečkami alebo trblietkami. Fotka vo vnútri je viditeľná z oboch strán a guľa je vyrobená z kvalitného plexiskla.

Vianočné dojčenské body

Nie sú tieto detské body proste roztomilé? Vytvor vlastný body a daruj tento milý darček rodičom, ktorí prežívajú ich prvé Vianoce s ich bábätkom. V našom editore je niekoľko pekných návrhov. Niektoré z nich nájdete nižšie. Jednoducho si stačí zvoliť pekný dizajn, pridať vlastný text alebo meno a originálny vianočný darček je navrhnutý.

Vianočný hrnček

Vianočný hrnček

Milujem Milku - Vianočná bonboniéra

Milujem Milku - Vianočná bonboniéra

Personalizované knihy pre deti

Personalizované knihy pre deti

Čokoládový telegram

Čokoládový telegram

Puzzle

Puzzle patria k jedným z najpopulárnejších darčekov roku 2020. Je to milý darček, ktorý sa zvyčajne hneď po odbalení skladá. Nahraj peknú fotku a my z nej vytvoríme puzzle! Puzzle sa dodávajú v plátenej taške. A ako to poskladáte? Samozrejme do balíka pridáme vzorovú fotku, aby mal príjemca predstavu o tom, ako majú puzzle vyzerať poskladané.

Personalizovaná nádobka pre starú mamu

Chceš prekvapiť starú mamu milým a praktickým darčekom? Táto nádobka sa určite zíde či už na sušienky alebo hocičo iné. Veď každá stará mama má vždy pre vnúčatá pripravené niečo sladké. Pridaj rodinnú fotku a personalizuj si ju podľa vlastnej predstavivosti.

Vianočné gule na stromček s vlastnou fotkou alebo menom

Jednoznačne jedným z najobľúbenejších vianočných darčekov každý rok sú priehľadné vianočné gule s vlastnou fotografiou. Môžeš si ich objednať v sade 2, 4, 6 alebo 8 vianočných gulí. Ponúkame tiež naozajstné sklenené vianočné gule. Na sklenené ozdoby môžeš pridať text a meno, čo dodá osobný dojem.

Personalizovaná knižka - záchrana Vianoc

V tejto knihe Tvoje dieťa alebo deti pomôžu malej vianočnej myške zachrániť Vianoce. Každé dieťa sa v príbehu objaví ako malá myška. Do knihy môžeš vložiť svoje fotky a milé venovanie. Každé dieťa sa určite poteší. Do knihy je možné umiestniť až 4 deti ako hlavné postavy príbehu.

Dupačky - Prvé Vianoce

Dupačky - Prvé Vianoce

Vianočné ozdoby - transparentné

Vianočné ozdoby - transparentné

Magický hrnček s fotografiou

Magický hrnček s fotografiou

Podbradník

Podbradník

Adventý kalendár Milka alebo Toblerone

Ako najradšej odpočítavaš dni do Vianoc? Čo tak s adventným kalendárom? Tento rok sa priprav na Vianoce vo veľkom štýle s čokoládami Milka alebo Toblerone. Akákoľvek požadovaná personalizácia bude uvedená na obálke kalendára. Ktorú príchuť si vyberieš?

Personalizovaný darčekový papier

Chcete oživiť svoje darčeky pod vianočným stromčekom? Máme pre Teba ideálne riešenie! Personalizovaný darčekový papier s fotkou a textom! Vyber si super dizajn a potom pridaj fotku. V editore za pár okamihov vytvoríš dokonalý dizajn. Darčekový papier je k dispozícii v dvoch veľkostiach.

Personalizované vianočné ozdoby

Vianoce bez vianočných dekorácií nie sú ani možné. Aj ty si vydekoruj okná, vianočný stromček, alebo čokolvej iné v dome personalizovanými vianočnými dekoráciami vyrobenými z plastu alebo hliníka. Tiež môžu byť darované rodine alebo priateľom! Každá dekorácia obsahuje stužku vhodnú na zavesenie.

Gravírovaná sklenená nádoba

Gravírovaná sklenená nádoba

Vonná sviečka - Jazmín-vanilka

Vonná sviečka - Jazmín-vanilka

Puzzle

Puzzle

Snehové gule

Snehové gule

Vianočná ozdoba

Vianočná ozdoba

Kožená kľúčenka

Kožená kľúčenka

Darčekový baliaci papier

Darčekový baliaci papier

Blog

Blog